Понеділок, 08 липня 2024 13:36

Седнів. Робоча поїздка Голови НРЖУ

06.07.2024. с. Седнів, Чернігівська область.

 Команда НРЖУ на чолі з головою Людмилою Порохняк-Гановською у межах Проєкту «Активізація сільських громад звільнених/деокупованих територій» відвідала Седнів – «Садибу Лизогубів» й зустрілась з керівницею «Садиби Лизогубів» Тетяною Луговською та Головою ГО «Центр підтримки та розвитку жіночих та дитячих ініціатив «Меланія» Ольгою Генею.

Тут зроблені ремонтні роботи двох кімнат, де будуть розміщуватись ГО «Центр підтримки та розвитку жіночих та дитячих ініціатив «Меланія» та Вокальний колектив «Берегиня». Ми щиро дякуємо надану можливість облаштувати мистецький простір ІСАР Єднання та за допомогу у ремонті настоятелю Георгіївської церкви Тимону. Дякуємо і місцевій владі – в.о голови Тетяні Мориляк й відповідальній за культурно-мистецький простір Лідії Могилевець.

У межах нашого Проєкту ми вибрали Седнів не випадково. Це чарівної краси селище над річкою Сновом надихало і письменників, і художників. Надихнуло і нас створити Громадський простір, завдяки нашим донорам ІСАР Єднання.

А тут справді живуть талановиті люди… І гостинно зустрічають, і енергетично наповнюють людські душі… Тут, над річкою Сновом, цінують звичаї…

Цей захід відбувся в рамках Проєкту «Активізація сільських громад звільнених/деокупованих територій», що впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.

Дякуємо партнерам за підтримку!

 

 

Прочитано 2203 разів

Галерея зображень

Останні матеріали

жовт. 06, 2024 377

Ансамбль "Берегиня" - гість НРЖУ

Сьогодні на запрошення Голови Національної Ради Жінок України Людмили…
жовт. 02, 2024 465

Лідерки НРЖУ на Київщині

1 жовтня у мальовничому селі Володарка, що розташоване на обох берегах річки Рось,…
жовт. 02, 2024 464

Робоча поїздка на Київщину

1 жовтня 2024 року, у день захисників і захисниць лідерки НРЖУ на чолі з Головою Людмилою…
вер. 24, 2024 665

Заява Міжнародної Ради Жінок (ICW-CIF) з нагоди Міжнародного дня миру

На ім’я Голови НРЖУ Людмили Порохняк-Гановської надійшов лист від Мартіни Марандель,…

Вісник Національної ради жінок України