Середа, 24 квітня 2024 08:15

Засідання робочої групи

В той момент, коли ICAP Єднання на сторінці у Фейсбуці вітало переможців конкурсу грантів «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», серед яких і Національна Рада Жінок України (щиро дякуємо за довіру!), відбувалось засідання робочої групи Проєкту. Учасники обговорювали усі етапи Проєктного циклу.

Експертка, співзасновниця Академії сталого розвитку Людмила Веряскіна, яка днями пройшла треніг з проєктного менеджменту (організованого ICAP Єднання), поділася набутим досвідом. Зокрема,  обговорили початковий цикл, стратегію, місію, та головне –  цілі. Саме цілі: чого прагне досягти проєкт, а також конкретні завдання, які треба виконати – стали темою дискусії учасників.

В обговоренні взяли участь Голова НРЖУ Людмила Порохняк-Гановська, засновниця Академії сталого розвитку Наталія Гнатюк, Голова Комітету по роботі з сільськими громадами Тамара Бігун, Голова Правління ГС «СЖУ» Леокадія Герасименко, експерт з охорони здоров’я Ігор Найда та інші.

Тож усі зійшлися на думці: для такої важливої роботи обов’язковим є залучення мешканців, у тому числі підприємців, представників інших сфер, а отже – і активна комунікація з громадою.

Тим паче, що НРЖУ вже сім років поспіль співпрацює з громадами Чернігівщини, і створюючи нові можливості, неодноразово спілкувалися з людьми громади, знає, що їм потрібно, і що для них головне. Бо наша ціль: не проєкти заради проєктів, а все для людей і з їхньою думкою. Власне, донори і наголошують, що «метою конкурсу є посилення співпраці між громадянами і місцевою владою в межах діяльності органів місцевого самоврядування з раннього відновлення, яка передбачає залучення громадян».

Ще раз дякуємо ICAP Єднання
 за довіру!

 

Прочитано 300 разів

Останні матеріали

трав. 05, 2024 6

Об’єднання через мистецтво

Моє перше знайомство з Головою Національної Ради Жінок України Людмилою…
трав. 05, 2024 19

Голові Національної Ради Жінок України

Голові Національної Ради Жінок України Людмилі Порохняк-Гановській Шановна Людмило…
трав. 02, 2024 99

Координаторка Проєкту НРЖУ у Седневі

#ПроєктНРЖУ ІСАР Єднання #IsarEdnannia 1 травня 2024 року Координаторка Проєкту НРЖУ Алла…
трав. 02, 2024 105

Культурно-освітньому центру Седнева - бути!

#ПроєктНРЖУ ІСАР Єднання #IsarEdnannia У селищі Седнів Седнівської територіальної громади…

Вісник Національної ради жінок України