Неділя, 01 листопада 2020 12:55

19 днів активності для запобігання насильству

#19 днів активності для запобігання насильству та жорстокому поводженню над дітьми та молоддю

#1-19 листопада
 

 

 

В квітні Національна Рада Жінок України долучилась до  кампанії 2020 року Фонду жіночого світового саміту «17 днів активізму за розширення прав і можливостей сільських жінок та їхніх громад 1-17 жовтня», поділилася  своєю програмою дій стосовно підвищення активності сільських жінок в протидії множинній дискримінації та домашньому насильству, що ми здійснюємо за підтримки Посольства Королівства Нідерландів та висунула кандидатуру Наталії Гнатюк, президентки фоду «Стара Волинь» з її програмою розвитку села на премію WWSF.

Надаємо матеріали  стосовно щорічної кампанії "19 днів активності для запобігання насильству та жорстокому поводженню над дітьми та молоддю 1-19 листопада"
 
                                                Фонд жіночого світового саміту - WWSF
1 November 2020 

Початок щорічної кампанії

«19 днів активності для запобігання насильству щодо дітей та молоді 1-19 листопада 2020 року»
Шановні партнери та друзі!

  УВАГА! Ми хочемо повідомити вам, що настав час розпочати нашу щорічну кампанію «19 днів активності для запобігання насильству та жорстокому поводженню над дітьми та молоддю 1-19 листопада», а також розширити можливості вас та вашої громади у створенні культури профілактики під час зменшенням активності громадянського суспільства в ці важкі місяці пандемії. Ви можете завантажити наш КОМПЛЕКТ ПРОФІЛАКТИКИ тут:
https://www.woman.ch/19-days-of-activism-prevention-kit/
та ознайомтесь із 19 темами кампанії, які вимагають термінової уваги, оберіть із нашого списку пропозицій ідеї щодо дій для широкої громадськості, для молоді та лідерів. Ми всі повинні зіграти свою роль. Кожна розмова і кожна подія мають зміст і можуть створити майбутнє, яке ми хочемо. Нам потрібно стати більш амбіційними в активізації дій на місцях і підтримати всі програми, що працюють на ліквідацію насильства та жорстокого поводження щодо дітей та молоді.

Отже, ми ділимося з нашою мережею ідеєю створити Кола співчуття громади як стратегію для прискорення реалізації Цілі сталого розвитку № 16.2, яка нагадує нам про «припинення зловживань, експлуатації, торгівлі людьми та всіх форм насильства проти дітей та катувань».

Щоб дізнатись про  те, «Як створити своє коло співчуття», відвідайте наш веб-сайт і прочитайте інструкції https://www.woman.ch/19-days-of-activism-prevention-kit/training-workshops-creating-circles- of-compassion / Ви можете зареєструвати своє Коло співчуття або надіслати нам його електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., щоб додати свою організацію до нашого щорічного списку коаліційних партнерств. Ми залишаємось у вашому розпорядженні для отримання додаткової інформації, яка вам може знадобитися.

 Ми користуємось цією можливістю, щоб подякувати усім нашим партнерам по коаліції, які брали участь у кампанії 2020 року «17 днів активізму за розширення прав і можливостей сільських жінок та їхніх громад 1-17 жовтня», та за те, що вони поділилися з нами своєю програмою дій, закликаючи до сільських жінок піднятися, щоб вимагати своїх прав. Короткий звіт про вплив буде опублікований найближчим часом.

Ми також запрошуємо вас познайомитись з 10 одержувачами нашого щорічного «ПРИЗУ за жіночу творчість у сільському житті», які приєдналися до 462 інших призерів, нагороджених за останні 25 років. Підтримувати та оприлюднювати їх мужні та творчі проекти щодо поліпшення життя у сільських громадах - це честь. Наша скромна фінансова підтримка - це наші можливості продовжувати свою роботу, особливо в ці важкі часи пандемії Корони, які найбільше впливають на їхні громади. Не забуваємо, що вони є хребтом сільських сімей і вносять неоціненний внесок у сталий розвиток.

Шановні друзі та партнери,

Нашою кінцевою метою є досягнення багатьох цілей та завдань сталого розвитку та систематичне впровадження перспективи прав людини. Ми дякуємо вам за вашу солідарність у досягненні цих цілей.

Про нас: Фонд жіночого світового саміту (WWSF), створений у 1991 році в Женеві, Швейцарія, як некомерційна, гуманітарна, міжнародна, непрофесійна організація для реалізації прав жінок та дітей, мобілізує за допомогою своїх щорічних кампаній таблиці, світові дні та премії членам громадянського суспільства, щоб стимулювати активізацію змін, щоб ми досягли Сталого розвитку до 2030 року. Використовуйте та діліться нашими щорічними наборами кампаній, щоб дати вам та іншим можливість сміливо діяти.

«Що б ти не міг зробити чи мріяти, можеш розпочати це; сміливість має в собі геній, силу і магію». - Йоганн Вольфганг фон Гете.

 

 

 

Прочитано 133 разів

Останні матеріали

трав. 12, 2024 31

Втілюємо наш Проєкт

#АктивізаціяГромад #МузейЮріяДахна #IsarEdnannia Ми продовжуємо втілювати наш Проєкт. У…
трав. 12, 2024 22

Вітаємо наших Берегинь!

Щороку у другу неділю травня відзначають День матері. Нині воно припадає на 12 травня. В…
трав. 06, 2024 292

«Дивосвіт України» в Седнівському храмі

Майстер-клас «Дивосвіт України» в Седнівському храмі Георгія Переможця Чернігівської…
трав. 06, 2024 290

Творча зустріч з мисткинею

Зустріч Зої Ружин, поетеси, громадської діячки, авторки десятка поетичних збірок, текстів…

Вісник Національної ради жінок України