Неділя, 21 квітня 2024 19:34

Підбито підсумки за рік

         21 грудня 2023 року в Будинку вчених лідерки жіночих громадських організацій, що входять до НРЖУ, підбили підсумки своєї діяльності за рік.

          Відкрила засідання Голова НРЖУ, докторка медичних наук, професорка, віце-президентка Європейського Центру Міжнародної Ради Жінок Людмила Порохняк-Гановська.

          Людмила Андріївна розповіла про діяльність організації протягом року. Це, зокрема, соціальні, мистецькі, волонтерські проєкти основною місією яких були турбота про жінку та її родину.

          Тему діяльності роботи Комітету по роботі з сільськими громадами озвучила заступниця Голови НРЖУ Меланія Іщук. Вона високо оцінила діяльність Голови Комітету Тамари Бігун, яка не змогла особисто бути на заході, бо керувала підготовкою до відправки продуктових наборів військовим.

            «Воїном Світла» так називають колеги лідерку Всеукраїнської Ліги Українських Жінок Марію Петрову. Саме їй сьогодні дякували за волонтерство Голова Правління БО «Фонду громади Березень» Алла Новікова та Голова Всеукраїнської громадської організації «Солдатських Матерів» Світлана Львова.

        Заступниця ВЛУЖ Вікторія Дженжера розповіла про діяльність організації, зокрема про допомогу в евакуації з прифронтових територій та про арт-терапії для дітей.

        До обговорень долучились Мотря Брунько, очільниця київського відділення Союзу Українок; Галина Яблонська, президентка Міжнародної Ліги «Жінки і сестри молоді України» та інші учасниці заходу.

        За традицією, на початку і наприкінці заходу, учасниці виконали Гімн України та Молитву за Україну.

Прочитано 27 разів

Останні матеріали

трав. 06, 2024 71

«Дивосвіт України» в Седнівському храмі

Майстер-клас «Дивосвіт України» в Седнівському храмі Георгія Переможця Чернігівської…
трав. 06, 2024 72

Творча зустріч з мисткинею

Зустріч Зої Ружин, поетеси, громадської діячки, авторки десятка поетичних збірок, текстів…
трав. 05, 2024 19

Об’єднання через мистецтво

Моє перше знайомство з Головою Національної Ради Жінок України Людмилою…
трав. 05, 2024 93

Голові Національної Ради Жінок України

Голові Національної Ради Жінок України Людмилі Порохняк-Гановській Шановна Людмило…

Вісник Національної ради жінок України