Середа, 04 березня 2020 21:40

Координаційна зустріч

# КоординаційнаЗустріч

 Сьогодні голова Національної Ради жінок України Людмила Порохняк-Гановська та голова комітету «Соціальні питання та протидія дискримінації» НРЖУ Лідія Козуб провели Координаційну зустріч з керівниками об’єднаних територіальних громад Чернігівського району Чернігівської обл.

Під час зустрічі було презентовано матеріали та інформацію про те, куди потрібно звертатися за допомогою у випадку домашнього насильства. «Домашнє насильство – злочин. А не любов!», – саме під такою назвою  керівники об’єднаних територіальних громад Чернігівського району отримали 30 презентацій. Власне, під такою назвою Людмила Порохняк-Гановська презентувала й міні-фільм, у якому керівники об’єднань Чернігівського району діляться своїми напрацюваннями у попередженні домашнього насильства. Лідія Козуб розповіла про повноваження державних органів та інших структур щодо надання допомоги постраждалим від домашнього насильства та притягнення зловмисників до відповідальності

Цього дня відбулась і зустріч голови Національної Ради жінок України Людмили Порохняк-Гановської з головним лікарем Центру первинної медико-санітарної допомоги Віктором Куницею та головною медсестрою Сільвією Бояровою.

Проєкт «Доступ до верховенства права осіб, які постраждали від насильства» Національна Рада Жінок України проводить за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

 

Прочитано 255 разів

Останні матеріали

черв. 28, 2021 104

З 25-РІЧНИЦЕЮ КОНСТИТУЦІЇ ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ

Пригадується День прийняття Конституції України. Міжнародна організація «Жіноча Громада»…
черв. 19, 2021 99

20 червня – День медичного працівника

 20 червня в Україні 27 рік поспіль відзначають День медичного працівника. День медика…
черв. 16, 2021 107

У столиці нагородили знавців і дослідників шевченкового слова

У Києві, в затишній, теплій атмосфері представники журі Міжнародного проєкту-конкурсу…
черв. 16, 2021 111

Підсумкова конференція VI Міжнародного проєкту-конкурсу «Тарас Шевченко єднає народи»

14.06.2021 року відбулася підсумкова конференція VI Міжнародного проєкту-конкурсу «Тарас…

Вісник Національної ради жінок України