Четвер, 02 травня 2024 11:56

Координаторка Проєкту НРЖУ у Седневі

#ПроєктНРЖУ

ІСАР Єднання

#IsarEdnannia

 

1 травня 2024 року Координаторка Проєкту НРЖУ Алла Клименко відвідала селище Седнів, де громадська спілка «Національна Рада Жінок України» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях» організовує культурно-освітній центр селища Седнева.

Наразі триває капітальний ремонт кімнат. Матеріали для ремонту стін та меблі придбала громадська спілка «Національна Рада Жінок України». Тамара Бігун, Голова Комітету НРЖУ по роботі з сільськими громадами організувала доставку меблів до селища.

Як повідомила Ольга Геня, голова громадської організації «МЕЛАНІЯ», що відповідальна в Седневі за Проєкт НРЖУ, планується після ремонту простір для дозвілля дітей, приміщення для вокального колективу «Берегиня». А також може бути облаштований літній кінотеатр під відкритим небом.

Ініціативу «Створення культурно-освітнього центру» впроваджує громадська спілка «Національна Рада Жінок України» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ICAP Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.

 

Прочитано 362 разів

Галерея зображень

Останні матеріали

трав. 12, 2024 25

Втілюємо наш Проєкт

#АктивізаціяГромад #МузейЮріяДахна #IsarEdnannia Ми продовжуємо втілювати наш Проєкт. У…
трав. 12, 2024 19

Вітаємо наших Берегинь!

Щороку у другу неділю травня відзначають День матері. Нині воно припадає на 12 травня. В…
трав. 06, 2024 269

«Дивосвіт України» в Седнівському храмі

Майстер-клас «Дивосвіт України» в Седнівському храмі Георгія Переможця Чернігівської…
трав. 06, 2024 268

Творча зустріч з мисткинею

Зустріч Зої Ружин, поетеси, громадської діячки, авторки десятка поетичних збірок, текстів…

Вісник Національної ради жінок України