Четвер, 05 грудня 2019 18:28

Робоча нарада напередодні Регіональної зустрічі у Женеві

#Робоча_нарада

У Національному прес-центрі телебачення та радіомовлення України відбулась Робоча нарада напередодні Регіональної зустрічі у Женеві «Пекін + 25», що відбудеться в Женеві (Швейцарія) 28-30 жовтня 2019 року.
У робочій нараді взяли участь представники урядового та неурядового сектору – Катерина Левченко, Урядова уповноважена з питань ґендерної політики; Людмила Порохняк-Гановська, голова Національної ради жінок України; Микола Білоус, заступник голови Держкомтелерадіо; Марфа Скорик, директорка Київського інституту ґендерних досліджень; Олена Давліканова, координаторка проєктів Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні; Олена Суслова, голова Інформаційно-консультативного жіночого центру, а також представниці жіночих та феміністичних організацій, зокрема Світлана Мороз, клуб «Світанок»; Оксана Москаленко, «Жіночий консорціум України»; Оксана Потапова, «Театр для діалогу».
Учасники наради напередодні форуму в Женеві сформували сформувати спільні основні меседжі урядового національного та незалежного звітів. Обговорили, як краще презентувати висновки національних звітних документів – урядового Національного огляду виконання Пекінської декларації та Платформи дій, а також Національного паралельного звіту неурядових жіночих і феміністичних організацій, а також напрацювати плани на подальшу співпрацю між урядовими та неурядовими організаціями.
Як зазначила голова НРЖУ Людмила Порохняк-Гановська, у 
звіту взяло участь понад 40 репрезентативних та авторитетних українських жіночих та феміністських організацій. Проєкт уперше поєднав українок з України та українок з інших країн світу. А Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) стала співініціаторкою та співвиконавицею звіту.

Прочитано 334 разів

Останні матеріали

черв. 28, 2021 83

З 25-РІЧНИЦЕЮ КОНСТИТУЦІЇ ДЕРЖАВИ УКРАЇНИ

Пригадується День прийняття Конституції України. Міжнародна організація «Жіноча Громада»…
черв. 19, 2021 79

20 червня – День медичного працівника

 20 червня в Україні 27 рік поспіль відзначають День медичного працівника. День медика…
черв. 16, 2021 86

У столиці нагородили знавців і дослідників шевченкового слова

У Києві, в затишній, теплій атмосфері представники журі Міжнародного проєкту-конкурсу…
черв. 16, 2021 89

Підсумкова конференція VI Міжнародного проєкту-конкурсу «Тарас Шевченко єднає народи»

14.06.2021 року відбулася підсумкова конференція VI Міжнародного проєкту-конкурсу «Тарас…

Вісник Національної ради жінок України